W Clifton 9 White/White

2 000,-
Størrelse

Hoka Clifton 9 er nyeste versjon av den kjente joggeskoen, med vesentlig oppgradering i mellomsålen sammenlignet med tidligere versjoner av Clifton. Dette gir enda bedre støtdemping og respons. Den har også blitt 3 mm tykkere i mellomsålen. Clifton 9 har et lavt dropp som i kombinasjon med rskoens konstruksjon gir en svært effektiv stegavvikling. Overdelen i mesh er sømløs og sørger for en fin kombinasjon av fleksibilitet og hold der det trengs. Yttersålen har solid slitegummi der det trengs. Hoka Clifton 9 er blitt en raskere løpesko og egner seg godt til løpeturer av variert fart og distanse. 

Farge: White/White

Mesh og gummisåle.

Litt liten i størrelsen, gå gjerne opp en størrelse.

Hos Retro tilbyr vi et bredt spekter av ulike modeller fra Hoka, inkludert de populære Hoka Clifton 8, Mafate Speed 2 og Clifton 9. Med sitt lettvektsdesign og enestående dempingsteknologi, er sko fra Hoka den ideelle følgesvenn for deg som søker både optimal komfort og ytelse, og stil. Uansett om du er på utkikk etter sko du kan bruke på trening eller i hverdagen, vil vårt utvalg av Hoka-sko tilfredsstille dine behov og preferanser. Utforsk vårt sortiment i dag og oppdag dine nye favoritter! 

Hoka sko tilbyr komfort og stil

Hoka ble etablert i Frankrike i 2009 av Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, som tidligere hadde jobbet i utendørsmerket Salomon. Filosofien bak Hoka var å lage en løpesko som var lett, effektiv og med best mulig demping, slik at løpere kunne løpe lengre samtidig som belastningen holdt seg lav uansett underlag. I dag er Hoka et etablert merke innenfor både løping og friluftsliv, men deres eksepsjonelle komfort har ført til at flere og flere velger å bruke skoene fra det franske merket både på jobb og til hverdags. Hoka er et merke som fokuserer på løpesko med maksimal demping og komfort. Med sin karakteristiske tykke såle og innovative teknologi er Hoka-sko ideelle for deg som ønsker komfortable og stilfulle sko. Hoka-sko har mange bruksområder. De kan både brukes på jobb, på trening, eller på din neste fjelltur. Velg mellom ulike modeller og farger, vi garanterer at du kommer til å finne en favoritt!