Beatrice Belt Leather Black

2 000,-
Størrelse

Beatrice Belt Leather Black fra Flattered er et tidløst tilbehør som legger til en touch av eleganse til ethvert antrekk. Dette klassiske svarte skinnbeltet gir et sofistikert preg med sin gylne metallspenne.

  • Belte i glatt skinn
  • Klassisk design
  • Gyllen metallspenne 
  • Støvpose følger med

Farge: Svart

100% skinn.

Mål: 30 mm

XS: 76 cm
S: 84 cm
M: 92 cm
L: 100 cm

Oppdag Flattered – merket som forener skandinavisk kvalitet, minimalisme og håndverk. Våre innkjøpere jobber hver eneste dag for å gi deg som kunde det beste utvalget av merker, og naturligvis er Flattered en nøye utvalgt favoritt som innfrir våre høye standarder. Flattered, grunnlagt som et lidenskapsprosjekt av paret Hanna og Gustav, startet med visjonen om å skape elegante innendørssko. Fra den perfekte innendørsballerinaen til en fullstendig kolleksjon av tidløse sko og vesker, har Flattered utviklet seg til et merke som inspirerer kvinner til å være sitt beste uansett hvor de går.

Skoletter, hæler, ballerinasko og loafers i ypperste kvalitet

Vårt utvalg inkluderer favoritter som ballerinaskoen Bodil, loaferen Sara, og klassiske hæler som Charlie. Hvert par er laget med tidløst design og varig skinn av høy kvalitet. Kjøp Flattered hos Retro og oppdag et sortiment som enkelt kan styles med det meste i garderoben din. Designet for å vare sesong etter sesong.