Glam Charm Celery Silver HP

450,-
Størrelse

Glam Charm Celery Silver fra Maria Black. Maria Black tilfører både klassiske og kule smykker til samlingen din. Glam brukes i kombinasjon med Kate Huggie øreringene for å gjøre det lille ekstra med de enkle og klassiske øreringene dine. Glam kommer i flere forskjellige farger og kan enkelt kombineres med andre smykker for ønsket look og uttrykk.

Farge: Sølv/gul

925 Stearling silver. Belegg: hvit rhodium.

Perlen er en barok ferskvannsperle hånddyppet i tangerine celery resin. Da den er laget for hånd vil resinen variere i dekning og form. Ferskvannsperlene er helt naturlige og vil derfor variere i form og størrelse. 

Slik tar du vare på smykkene dine: Kremer, parfyme, hårspray og lignende kan slite på smykkene. Oppbevar de alltid i eske eller tøypose når du ikke bruker det. Unngå å trene, dusje og sove med smykkene dine. 

Maria Black er en dansk gullsmed som ønsket å skape en smykkekolleksjon laget av edle metaller, men med et lekent og enkelt uttrykk. Her kan man finne alt fra ringer, armbånd, smykker og øredobber som er lette å kombinere med hverandre. Maria Black designer kompromissløst smykker som kombinerer gamle tradisjoner og innovative ideer.