Oro Bracelet

2 800,-
Størrelse
Oro Bracelet fra Pearl Octopuss.y.
 
Oro-armbåndet er et tykt armbånd i gullbelagte glitrende krystaller og med sølvbelagt lås. Armbåndet er lett og faller fint rundt håndleddet. Bruk den med en oversized blazer eller en hvit skjorte.
 
Alle smykker fra Pearl Octopuss.y er håndlaget i deres studio i Oslo - med en omsorg for detaljer, håndverk og nostalgien ved å eie noe unikt.
 

Gullbelagte glitrende krystaller og med sølvbelagt lås.

Slik tar du vare på smykkene dine: Kremer, parfyme, hårspray og lignende kan slite på smykkene. Oppbevar de alltid i eske eller tøypose når du ikke bruker det. Unngå å trene, dusje og sove med smykkene dine. 

Pearl Octopuss.y er et norsk smykkemerke med base i Oslo, etablert av Cathrine Boerter. Pearl Octopuss.y legger vekt på det eksentriske og dristige, med et ønske om å skape noe annerledes og spennende vil de nå ut til kundene som har kjærlighet for maksimalisme. Delene i smykkene er håndlaget, noe som gir hver kunde noe unikt.

Cathrine Boerter har jobbet som klesdesigner i et tiår før hun startet eget smykkemerke. Hun ble forelsket i prosessen og følelsen av å skape noe med hendene og jobbe detaljert.