Chunky Hoops Medium Gold

3 900,-
Størrelse
Chunky Hoops Medium Gold fra Tom Wood. Tidløse øredobber laget av resirkulert 925 sterlingsølv av høy kvalitet belagt med 1 mikron gull. Den allsidige designen gjør dem enkle å kombinere med andre øredobber.
 
Selges i par.

925 sterling silver, 1 mikron 9K gullbelegg.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wod behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Stang / 6 mm
Bredde / 5,5 mm
Ytre diameter / 24,8 mm
Totalvekt / 13,28 g

Tom Wood Project ble opprinnelig etablert som et norsk smykkemerke, og ble grunnlagt i 2013. Allerede i 2014 kom de med sin første kleskolleksjon, og i dag henvender merket seg både til kvinner og menn og tilbyr utrolig flott utvalg både klær og tilbehør. Tom Wood kombinerer tøffe og tidløse plagg og farger, med deres fantastiske kolleksjon av smykker, ringer og armbånd. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi ser frem til fortsettelsen.