Chunky Hoops Small Gold

3 500,-
Størrelse
Chunky Hoops Small Gold fra Tom Wood. Tidløse øredobber laget av resirkulert 925 sterlingsølv av høy kvalitet belagt med 1 mikron gull. Den allsidige designen gjør dem enkle å kombinere med andre øredobber.
 
Selges i par.

925 sterling silver, 1 mikron 9K gullbelegg.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wod behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

 

Stang / 6 mm
Bredde / 5,5 mm
Ytre diameter / 18 mm
Totalvekt / 9,56 g

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.