Classic Hoop Small Gold

1 800,-
Størrelse

Tom Wood Classic Hoop Small er delikate, enkle øreringer. Disse små, klassiske hoop-øredobbene kan bæres alene for et stilrent utseende, eller kombineres med andre cuffs og hoops for en personlig stil. Øredobbene er laget av solid 925 sterling sølv med en polert finish, og er belagt med 18K gull for en luksuriøs glans. Perfekt for alle anledninger, gir disse øredobbene en elegant touch til ethvert antrekk.

  • Små, klassiske hoop-øredobber
  • Kan bæres alene eller med andre øredobber
  • Laget av solid 925 sterling sølv
  • Belagt med 18K gull
  • Polert finish
  • Tidløs og elegant design
  • Passer til alle anledninger

Selges i par.

Farge: Gull

Solid 925 sterling sølv med 1 mikron 18K gullbelegg.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Bredde / 2,2 mm
Innvendig diameter / 9,6 mm
Vekt per stk / 1,5 g

Retro har vært stolt leverandør av Tom Wood helt siden begynnelsen, og vi har et stort utvalg av jewelry fra flere av merkets kolleksjoner. Jewelry fra Tom Wood er lagd for å vare i mange år, det har tidløst design og kan arves i generasjoner. Dette gjør også Tom Wood til en flott konfirmasjonsgave. Se gavetips til konfirmanten her! Utforsk det store utvalget av jewelry fra Tom Wood og finn unike favoritter som passer deg og din stil best.

Tom Wood leverer tidløse design 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 av Mona Jensen. Hun startet merket med et lite utvalg av signet ringer som raskt ble en suksess! Kort tid etter ble mannen hennes, Morten Isachsen med, og Tom Wood besto ni år etter, av et team på 40 ansatte med base i Oslo og Tokyo. Tom Wood henter sin inspirasjon til design fra den flotte naturen vi har rundt oss, skulpturelle objekter og arkitektur. Starten på Tom Woods reise var en moderne tolkning av den historiske signetringen.  Merket tilbyr derfor helt unike smykker, ringer, armbånd og øredobber med særpreg.