The Esther Earrings Silver

2 400,-
Størrelse

The Esther Earrings Silver fra Lié Studio. Liè Studio lager delikate og lekre smykker som er like fine til hverdag, som til de finere anledningene. Esther Earrings er to i en øredobber i stearling silver. Bruk de med eller uten den ekstra ringen, alt etter anledning og ønsket look. Har du lyst til å kombinere gull og sølv kan du supplere med Esther Earrings Gold for et helt eget uttrykk. 

Øredobbene selges i par. 

Farge: Sølv

Slik tar du vare på smykkene dine: Kremer, parfyme, hårspray og lignende kan slite på smykkene. Oppbevar de alltid i eske eller tøypose når du ikke bruker det. Unngå å trene, dusje og sove med smykkene dine. 

925 stearling silver. 

Lié Studio ble startet av de to søstrene Amalie og Cecilie Mosgård. Deres felles forkjærlighet for det klassiske, tidløse og stilrene, har skapt smykker som enkelt kan løfte antrekket på en subtil og interessant måte. I kolleksjonen finner du lekre øreringer, smykker, armbånd og ringer. Felles for dem er moderne linjer i lette materialer som gjør at de er behagelige på. Lié Studio finner du hos Retro Nordre i Trondheim og i nettbutikken.