Ice Huggie Pave Silver

2 600,-
Størrelse

Ice Huggie Pave Silver fra Tom Wood er et par øredobber i sølv, dekt med 124 hvite Cubic Zirconia steiner. Miniatyr versjon av bestselgeren Ice Hoop. Dette er delikate og klassiske øredobber som fort vil bli en fast følgesvenn. De kommer i et solid og slitesterkt håndverk. Lukkemekanismen er så godt som usynlig og det gir en ekstra dimensjon til smykket. 

  • Klassiske øredobber
  • Miniatyr versjon av bestselgeren Ice Hoop
  • 925 sterling sølv, dekt med 124 hvite Cubic Zirconia steiner

Selges i par.

Farge: Sølv med stener

925 sterling sølv, dekt med 124 hvite Cubic Zirconia steiner.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 
Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Retro har vært stolt leverandør av Tom Wood helt siden begynnelsen, og vi har et stort utvalg av jewelry fra flere av merkets kolleksjoner. Jewelry fra Tom Wood er lagd for å vare i mange år, det har tidløst design og kan arves i generasjoner. Dette gjør også Tom Wood til en flott konfirmasjonsgave. Se gavetips til konfirmanten her! Utforsk det store utvalget av jewelry fra Tom Wood og finn unike favoritter som passer deg og din stil best.

Tom Wood leverer tidløse design 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 av Mona Jensen. Hun startet merket med et lite utvalg av signet ringer som raskt ble en suksess! Kort tid etter ble mannen hennes, Morten Isachsen med, og Tom Wood besto ni år etter, av et team på 40 ansatte med base i Oslo og Tokyo. Tom Wood henter sin inspirasjon til design fra den flotte naturen vi har rundt oss, skulpturelle objekter og arkitektur. Starten på Tom Woods reise var en moderne tolkning av den historiske signetringen.  Merket tilbyr derfor helt unike smykker, ringer, armbånd og øredobber med særpreg.