Ice Huggie Silver

1 700,-
Størrelse

Ice Huggie Silver fra Tom Wood. Miniatyr versjon av bestselgeren Ice Hoop. Dette er delikate og klassiske øredobber som fort vil bli en fast følgesvenn. De kommer i et solid og slitesterkt håndverk. Lukkemekanismen er så godt som usynlig og det gir en ekstra dimensjon til smykket. 

Selges i par.

Farge: Sølv

925 sterling silver. 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 


Alle smykkene til Tom Wod behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.