Liz Hoop Pave Silver

3 600,-
Størrelse
Liz Hoops Pave fra Tom Wood er et par solide øreringer i 925 sterling sølv med 40 hvite Cubic Zirconia steiner. Det brukes Cubic Zirconia på dette produktet på grunn av likhetene med ekte diamanter, kvaliteten og hardheten. 
 
  • Bruk de til både fest og hverdag
  • 925 sterling sølv
  • Dekt med 40 hvite Cubic Zirconia steiner
Farge: Sølv

925 sterling sølv, dekt med 40 hvite Cubic Zirconia steiner. Behandlet med en hvit rhodiumbelegg.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 
Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Bredde / 14,5 mm. Lengde fra ørepinne / 17 mm. Vekt / 15 g

Retro har vært stolt leverandør av Tom Wood helt siden begynnelsen, og vi har et stort utvalg av jewelry fra flere av merkets kolleksjoner. Jewelry fra Tom Wood er lagd for å vare i mange år, det har tidløst design og kan arves i generasjoner. Dette gjør også Tom Wood til en flott konfirmasjonsgave. Se gavetips til konfirmanten her! Utforsk det store utvalget av jewelry fra Tom Wood og finn unike favoritter som passer deg og din stil best.

Tom Wood leverer tidløse design 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 av Mona Jensen. Hun startet merket med et lite utvalg av signet ringer som raskt ble en suksess! Kort tid etter ble mannen hennes, Morten Isachsen med, og Tom Wood besto ni år etter, av et team på 40 ansatte med base i Oslo og Tokyo. Tom Wood henter sin inspirasjon til design fra den flotte naturen vi har rundt oss, skulpturelle objekter og arkitektur. Starten på Tom Woods reise var en moderne tolkning av den historiske signetringen.  Merket tilbyr derfor helt unike smykker, ringer, armbånd og øredobber med særpreg.