Liz Hoop Pave Silver

3 200,-
Størrelse
Liz Hoops Pave er et par solide øreringer i 925 sterling sølv med 40 hvite Cubic Zirconia steiner. Det brukes Cubic Zirconia på dette produktet på grunn av likhetene med ekte diamanter, kvaliteten og hardheten. Det er en bærekraftig og etisk kopi som lar oss gjøre voksinnstilling av steiner som er en mer effektiv prosess.
 
Selges i par.
 
Farge: Sølv

Behandlet med en hvit rhodiumbelegg.

Slik tar du vare på smykkene dine: Kremer, parfyme, hårspray og lignende kan slite på smykkene. Oppbevar de alltid i eske eller tøypose når du ikke bruker det. Unngå å trene, dusje og sove med smykkene dine. 

Bredde / 14,5 mm. Lengde fra ørepinne / 17 mm. Vekt / 15 g

Tom Wood Project ble opprinnelig etablert som et norsk smykkemerke, og ble grunnlagt i 2013. Allerede i 2014 kom de med sin første kleskolleksjon, og i dag henvender merket seg både til kvinner og menn og tilbyr utrolig flott utvalg både klær og tilbehør. Tom Wood kombinerer tøffe og tidløse plagg og farger, med deres fantastiske kolleksjon av smykker, ringer og armbånd. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi ser frem til fortsettelsen.