Miran Earring Lagoon Silver HP

1 450,-
Størrelse
Miran Earrings Lagoon Silver HP fra Maria Black. Maria Black lager både klassike og kule smykker til samlingen din. Miran Earrings har massevis av nydelige detaljer som virkelig tilfører det lille ekstra til looken din. Øreringen har en barokk ferskvannsperle som er hånddyppet i farget resin. 
 
Selges separat.

925 stearling silver. 

Ferskvannsperlene er helt naturlige og kan derfor variere i form og størrelse. Resinen er blandet for hånd og kan variere i farge - derfor er alle øreringene helt unike! 

Slik tar du vare på smykkene dine: Kremer, parfyme, hårspray og lignende kan slite på smykkene. Oppbevar de alltid i eske eller tøypose når du ikke bruker det. Unngå å trene, dusje og sove med smykkene dine. 

Maria Black er en dansk gullsmed som ønsket å skape en smykkekolleksjon laget av edle metaller, men med et lekent og enkelt uttrykk. Her kan man finne alt fra ringer, armbånd, smykker og øredobber som er lette å kombinere med hverandre. Maria Black designer kompromissløst smykker som kombinerer gamle tradisjoner og innovative ideer.