Nyhet!

Nova Hoops Medium Gold

3 900,-
Størrelse

Nova Hoops Medium Gold fra Tom Wood er runde hoops med hvite zirkoniumsteiner som skaper et klassisk og vakkert element til øret. Kombiner gjerne med Nova Hoops i small for en komplett look. 

Selges som par. 

Farge: Gull

Laget med resirkulert 925 sterling sølv, med polert resirkulert 1 mikron 9K gullbelegg. 

Cubic zirconia er en laboratoriedyrket stein. 

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

 

 

Bredde: 3mm

Innvendig diameter: 16,8mm

Totalvekt: 8,79

 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil. 

 

Shop the look