Nyhet!

Orb Huggies Gold

4 500,-
Størrelse

Inspirert av den franske kunstneren Bernar Venet og hans industrielle abstraksjon, er Orb huggies fra Tom Wood konstruert av lag med buede geometriske linjer, satt med hvite zirkoniumsteiner gjennom overflatene.

Laget med resirkulert 925 sterling sølv, i polert 9K gullbelegg. Hvert lag støpes individuelt.

Kommer med eksklusiv emballasje.

Laget med resirkulert 925 sterling sølv, i polert 9K gullbelegg.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.