Nyhet!

Oyster Hoops Small Silver

2 300,-
Størrelse

Oyster Hoops er et par pene øreringer fra Tom Wood. Disse er inspirert av livet i havet. Øreringene vikler seg rundt øret med forsiktig buede linjer for en komfortabel passform. Bøylene er laget med resirkulert 925 sterling sølv i en polert finish, belagt med resirkulert hvit rhodium for å styrke overflaten og forhindre oksidering.

  • Selges som par
  • Er laget av resirkulert 925 sterling sølv, belagt med rhodium
  • Unisex

Farge: Sølv

Resirkulert 925 sterling sølv og resirkulert hvitt rhodiumbelegg

Rhodium beskytter mot riper og slitasje, samtidig som det gir en lysere og penere finish.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Høyde / 17 mm

Lengde / 14 mm

Bredde / 5,8 mm

Vekt per stk / 4 g

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.