Pearl Drops

1 200,-
Størrelse

Et par nydelige øredobber med ferskvannsperler og små pyntestener. Øredobbene fra PEARL OCTOPUSS.Y er håndlaget og har stoppere i sølv. 

  • Håndlagde øredobber laget med små ferskvannspeler og fattet i krystallleire
  • Glitrende stener som dekker baksiden og lager en glinsende ring omkring ferskvannsperlen
  • Det er ikke diamanter på øredobbene. 

Farge: Sølv

Sølv 925

Pearl Octopuss.y er et norsk smykkemerke med base i Oslo, etablert av Cathrine Børter, som hadde jobbet som klesdesigner innen kvinneklær i flere år. Pearl Octopuss.y ble startet da Cathrine begynte å lage sine egne smykker under mammapermisjon. Hun forelsket seg i hele prosessen og Pearl Octopuss.y ble født. Merket legger vekt på det eksentriske og dristige, med et ønske om å skape noe annerledes og spennende vil de nå ut til kundene som har kjærlighet for maksimalisme. Delene i smykkene er håndlaget, noe som gir hver kunde helt unike smykker. 

Delikat og ekstravagant jewelry

Pearl Octopuss.y er ikke bare en favoritt hos våre kunder, men også en storfavoritt blant retrojentene! Smykkene og øredobbene kan brukes både til hverdagen og til festlige anledninger, dette er jewelry som enkelt løfter et hvert antrekk. Fra delikate, glitrende øredobber, til ekstravagante smykker og armbånd - her finnes noe til alle og enhver! Bla deg gjennom glitrende jewelry fra Pearl Octopuss.y, og finn dine favoritter.