Family Ring 50 Silver HP

1 000,-
Størrelse

Familieringen fra Maria Black er det ultimate symbolet på kjærlighet. Det representerer gleden ved å være en del av en familie, men det symboliserer også forholdet du har til dine nærmeste; familien du velger selv. Bruk ringen alene som en statement, eller lag en stabling med andre ringer.

Farge: Sølv 

925 sterling silver
Belagt med hvitt rhodinum. Dette gir ringen en lysere og blankere farge, og vil slites av etter en tids bruk. Smykket er like fint, og får et mattere utseende. 

Slik tar du vare på smykkene dine: Kremer, parfyme, hårspray og lignende kan slite på smykkene. Oppbevar de alltid i eske eller tøypose eller en lufttett poste når du ikke bruker det. Unngå å trene, dusje og sove med smykkene dine. 

Maria Black er en dansk gullsmed som ønsket å skape en smykkekolleksjon laget av edle metaller, men med et lekent og enkelt uttrykk. Her kan man finne alt fra ringer, armbånd, smykker og øredobber som er lette å kombinere med hverandre. Maria Black designer kompromissløst smykker som kombinerer gamle tradisjoner og innovative ideer.