The Oval Green Marble

4 100,-
Størrelse

Oval Green Marble fra Tom Wood. Ringen er laget i solid 925 Sterling Silver og har en grønn marmorstein på toppen. Marmor er en naturstein med varierende farge og mønster.

Farge: Sølv og grønn

925 sterling silver, marmor. 

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 
Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

48 - 15,3 mm

52 - 16,5 mm

54 - 17,2 mm

56 - 17,8 mm

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.