Queen Ring Spinel

Utsolgt
4 800,-
Størrelse

Queen Ring Spinel fra Tom Wood er en fantastisk ring med sorte edelelstener. Ringen er fattet med 48 sorte spinell-stener, som er slip for å gi fin glans. Ringen er volumiøs, men elegant, med et hulrom i midten på platen. Skiller seg virkelig ut! 

Farge: sølv, sort
Materiale: sølv spinell edelsten

Tom Wood går inn i sitt femte år med en spesiell jubileumssamling eksklusiv til Dover Street Market og utsalgssteder over hele verden. Samlingen, som består av seks stiler med ringer i gull og sølv, inneholder Tom Woods signaturstil med en klassisk signetring, oppdatert med en blanding av gull, sølv og edelstener i ulike design.

 

Størrelsesguide

52 - 16,5 cm

54 - 17,2 cm

56 - 17,8 cm

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 
Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 
Alle smykkene til Tom Wod behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.