Sleek Ring Top Diamonds

11 500,-
Størrelse

Sleek Ring fra Tom Wood er en minimal og slank båndring med et moderne grafisk preg, inspirert av de bratte og ikoniske fjellene på Vestlandet. Ringen er laget med resirkulert 9k gull, i en polert finish, håndsett med hvite diamanter på toppen.

  • Minimal og slank båndring
  • Moderne grafisk preg
  • 9k gull med hvite diamanter på toppen

Farge: Gull

Resirkulert solid 9K gull.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Diamant:
Kvalitet: SI1-2
Farge: H-I
Form: Avrundet
Størrelse: 0,8 mm
Total karat: 0,45-0,054

Båndbredde / 2,20 mm.

Toppbredden på ringen og antall diamanter avhenger av ringstørrelsen på grunn av de rette sidene på ringskaftet.

Retro har vært stolt leverandør av Tom Wood helt siden begynnelsen, og vi har et stort utvalg av jewelry fra flere av merkets kolleksjoner. Jewelry fra Tom Wood er lagd for å vare i mange år, det har tidløst design og kan arves i generasjoner. Dette gjør også Tom Wood til en flott konfirmasjonsgave. Se gavetips til konfirmanten her! Utforsk det store utvalget av jewelry fra Tom Wood og finn unike favoritter som passer deg og din stil best.

Tom Wood leverer tidløse design 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 av Mona Jensen. Hun startet merket med et lite utvalg av signet ringer som raskt ble en suksess! Kort tid etter ble mannen hennes, Morten Isachsen med, og Tom Wood besto ni år etter, av et team på 40 ansatte med base i Oslo og Tokyo. Tom Wood henter sin inspirasjon til design fra den flotte naturen vi har rundt oss, skulpturelle objekter og arkitektur. Starten på Tom Woods reise var en moderne tolkning av den historiske signetringen.  Merket tilbyr derfor helt unike smykker, ringer, armbånd og øredobber med særpreg.