Sleek Ring Top Diamonds

11 500,-
Størrelse
En minimal og slank båndring med et moderne grafisk preg, inspirert av de bratte og ikoniske fjellene på Vestlandet. Ringen er laget med resirkulert 9k gull, i en polert finish, håndsett med hvite diamanter på toppen.
 
Farge: Gull

Resirkulert solid 9K gull.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Diamant:
Kvalitet: SI1-2
Farge: H-I
Form: Avrundet
Størrelse: 0,8 mm
Total karat: 0,45-0,054

Båndbredde / 2,20 mm.

Toppbredden på ringen og antall diamanter avhenger av ringstørrelsen på grunn av de rette sidene på ringskaftet.

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.