Thorn Ring Triple

3 500,-
Størrelse

Thorn Ring fra Josephine Studio er en dristig og skulpturell ring som fanger skjønnheten og kompleksiteten til rosen. Denne abstrakte versjonen av stammen er ikke bare et symbol på styrke, men også en påminnelse om livets dualitet. Ringen er laget med presisjon og omsorg, noe som gjør den til et must for alle som elsker unike smykker.

  • En skulpturell ring
  • 925 sterling sølv belagt med hvit rhodium

Farge: Sølv

925 sterling sølv belagt med hvit rhodium

Hos Retro er vi stolte av å introdusere våre kunder for JOSEPHINE, det nyeste tilskuddet til vårt sortiment som vi har forelsket oss i. I sortimentet finner du delikate øredobber, ringer og armbånd av høyeste kvalitet, og vi garanterer vi at du vil oppdage nye smykkefavoritter som vil løfte antrekket ditt hver dag. La oss dykke inn i verden av JOSEPHINE.

Bak kulissene hos Josephine Studio: Lidenskapen for smykker

Grunnlagt i 2022 av de dyktige håndverkerne Camilla og Sarah, er Josephine Studio et resultat av ekte lidenskap for smykker. Sarah, den kreative visjonær, står bak designet av hvert eneste smykke, fra de første skissene og 3D-utskriftene til produksjonstegningene. Med over et tiårs erfaring innen produksjon og utvikling, sikrer Camilla at hver eneste detalj blir håndtert med ekspertise og presisjon. Resultatet er en kolleksjon av elegante, klassiske og tidløse smykker som tar pusten fra deg. 

JOSEPHINE STUDIO er ikke bare et merke; det er en feiring av individualitet, dristighet og ånden av opprør, representert av keiserinne Joséphine Bonaparte. Inspirert av hennes ubeskjedne tilnærming til livet, mote og selvuttrykk, er deres merke et vitnesbyrd om kraften i å bryte fri fra samfunnets begrensninger og omfavne ens unike identitet.

Joséphine Bonaparte, en sann pionér i sin tid, utfordret konvensjoner og normer, og utfordret forventningene som ble satt til en keiserinne og en moderne kvinne. Hennes dristige valg og måten hun fryktløst gikk mot strømmen av samfunnets forventninger gjør henne til en evig inspirasjon for Josephine Studio.