Knot Choker Sapphire

3 800,-
Størrelse

Knot Choker fra PEARL OCTOPUSS.Y er en nydelig statement-halskjede laget av glitrende sølvbelagte Rondelle-krystaller. Denne kan styles både med eller uten en knute i midten. 

  • Glitrende sølvbelagte Rondelle-krystaller
  • Magnetisk lukking.
  • Produsert i Norge
  • Ta smykkene av når du bader/trener
  • Oppbevar smykkene i en lufttett pose når du ikke bruker dem

Farge: Blå

Pearl Octopuss.y er et norsk smykkemerke med base i Oslo, etablert av Cathrine Børter, som hadde jobbet som klesdesigner innen kvinneklær i flere år. Pearl Octopuss.y ble startet da Cathrine begynte å lage sine egne smykker under mammapermisjon. Hun forelsket seg i hele prosessen og Pearl Octopuss.y ble født. Merket legger vekt på det eksentriske og dristige, med et ønske om å skape noe annerledes og spennende vil de nå ut til kundene som har kjærlighet for maksimalisme. Delene i smykkene er håndlaget, noe som gir hver kunde helt unike smykker. 

Delikat og ekstravagant jewelry

Pearl Octopuss.y er ikke bare en favoritt hos våre kunder, men også en storfavoritt blant retrojentene! Smykkene og øredobbene kan brukes både til hverdagen og til festlige anledninger, dette er jewelry som enkelt løfter et hvert antrekk. Fra delikate, glitrende øredobber, til ekstravagante smykker og armbånd - her finnes noe til alle og enhver! Bla deg gjennom glitrende jewelry fra Pearl Octopuss.y, og finn dine favoritter.