Rolo Chain Gold 18 inch

2 100,-
Størrelse

Rolo Chain Gold fra Tom Wood Project er et klassisk og moderne kjede, med hummerlås og merkets logo-tag. Kjedet er laget av høykvalitets 925 sterling sølv, belagt med 1 mikron gullbelegg.

Alle Tom Wood-kjeder er klassiske og moderne unisex-stiler, enkle å ha på seg, enten alene eller i kombinasjon med andre kjeder. 

Farge: Gull

Solid 925 sterling sølv 1 mikron 9K gullbelegg. 

Kjedet har hopperinger for å støtte forskjellig bruk.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Bredde: 1,8 mm

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.