Ammi Ammi Light Gray Melange

500,-
Størrelse

Ammi Ammi lue fra FWSS i light grey, er en finstrikket onesize-lue i angora og nylonmiks. Brettet kant og med et loddent uttrykk. Ammi Ammi har vi i mange fargevarianter!

Farge: Grå

50% angora, 50% nylon. Håndvask kaldt

FWSS, forkortelse for Fall Winter Spring Summer, er et Oslo-basert moteselskap dedikert til å redefinere moderne mote med en uanstrengt blanding av stil, funksjonalitet og sesongløst design. Etablert av et lite team av kreative, utfordrer FWSS den tradisjonelle motekalenderen ved å introdusere sesongløse kolleksjoner. Ved å tilby allsidige plagg som kan brukes året rundt, med vekt på allsidighet og lang levetid, møter skandinavisk minimalisme den sofistikerte stilen i storbyen.

Cardigans og klassikere fra FWSS

 

Hos Retro har vi tilbydd mote fra FWSS i flere år. Stort sett har vi hatt de populære luene fra merket, Red Sea og Bordeaux, men nå har vi også fått de tidløse og elegante cardiganene Mooring Cardigan og Classic Merino Cardigan, t-skjorter og gensere som passer perfekt til alle sesongene! Plaggene fra merket styles enkelt over kjoler, sammen med skjørt, dressbukser og jeans. Dette er plaggene du kommer til å strekke deg etter ofte! Utforsk utvalget fra FWSS og finn nye favoritter.