Nyhet!

Bambino M Beige Mix

1 800,-
Størrelse

Holzweilers Bambino M fra Holzweiler er et varmt og godt skjerf laget av en blanding av ull og alpakka. Skjerfet har Holzweiler tekst i abstrakt stil og kan brukes på begge sider, om du ønsker et mørkere beige skjerf eller om det passer bedre med lys beige farge. Dette kommer til å bli en favoritt for mange til høsten og vinteren som nærmer seg!

Farge: Beige

Materialer: 68 % ull, 25 % babyalpakka, 7 % polyamid.

Alpakkagarn er varmt og behagelig mot huden: det svir ikke og er hypoallergent fordi det ikke har lanolin. Alpakkafiber er naturlig vannavstøtende og brannbestandig.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.