Monogram Jacquard Wool Scarf Charcoal Melange

3 000,-
Størrelse

Monogram Jacquard Wool Scarf Charcoal Melange fra Toteme er et nydelig skjerf med det velkjente monogram mønsteret. 

Monogram Jacquard Wool Scarf er det perfekte tilbehøret for høst -og vintersesongen. Dette eksklusive ullskjerfet kombinerer førsteklasses håndverk med et sofistikert monogramdesign, og vil være en uunnværlig del av din vintergarderobe. Skjerfet er vevd av ull og har frynsete kanter. 

Bruk det rundt kåpen eller som et sjal over skuldrene. Laget av førsteklasses ull, gir Monogram Jacquard Wool Scarf isolasjon mot kulden. Det holder deg varm og komfortabel, samtidig som det føles mykt mot huden. Dette er et tilbehør du vil elske å pakke deg inn i. Uansett om du bruker skjerfet til å tilføre en elegant touch til hverdagsantrekket, eller som et luksuriøst tilbehør til en festkjole, vil Monogram Jacquard Wool Scarf gjøre en imponerende innsats.

Farge: Charcoal Melange 

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og vi har Monogram skjorte i svart og Mocha som er eksklusive i utseende. Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer. Retro er stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder.