Triangle Scarf White/Grey

1 800,-
Størrelse

Skjerf fra Envelope1976 i en deilig kashmir- og ullblanding. Triangle Scarf er stort, trekantet og mykt som gjøre det perfekt til kjøligere dager. Kan brukes som både sjal, skjerf eller skjørt - her finnes det ingen begrensninger. Skjerfet måler 195 cm på den lengste siden og 85 cm på de to kortere.

Designet med Envelope1976-signaturtrykket på en slik måte at den ene siden av skjerfet er lysere, mens den andre er mørkere. 

80% resirkulert ull, 20% resirkulert kashmir

Envelope1976 er et norsk motemerke fra Oslo som raskt har blitt en snakkis i moteverdenen! Merkets DNA er bygd på deres valg av materialer, design og fargepalett. Envelope mener at du ikke trenger å kle deg etter sesongens trender for å være fasjonabel, og har derfor laget plagg som er tidløse og perfekt til enhver anledning. Merket presenterer alt fra glitter og glam, til de mer klassiske og enkle fest- og hverdagsantrekkene som er et must i garderoben. Merket designer klær for den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen med en bærekraftig tilnærming. Envelope1976 tilbyr blant annet elegante bluser, kjoler og skjørt både til hverdagsbruk og fest. Se hele utvalget og finn dine favoritter til både fest og hverdagen!