09 Black

1 250,-
Størrelse
Chimis 09 Black, den moderne cat-eye. Denne rammen er designet med voluminøse templer og myke kanter. Disse solbrillene er håndlaget med blankt acetat og CR-39 linser med 100% UV (400) beskyttelse. Komplett med den graverte Chimi-logoen. Hver enkelt brille leveres med et merkevaremerket etui, en pose og en rengjøringsklut.
 
Farge: Svart

Linseguide: Kategori 3
Egnet for solrike forhold
Høy reduksjon av solskinn
100 % UVA+UVB-beskyttelse
Anti-ripe
Anti-splintring
Fri for forvrengning

Rammebredde: 144 mm
Nese bro: 21mm
Tempellengde: 145mm

Tenk deg at du ønsker å skape en perfekt, unik look, men mangler alternativer på tilbehøret. Det var Charlie Lindströms problem da han jobbet som stylist. Sammen med barndomsvennen Daniel Djurdjevic startet han Chimi Eyewear, et Stockholm-basert solbrilleselskap. Sinnsstemning er et uttrykk, og guttene i Chimi mener at stil gjenspeiles i hvordan du føler deg. Chimi har solbriller til både dame, herre og unisex kolleksjoner. Linsene er 100% UV-beskyttende. Chimi har et bredt spekter av solbriller ulike modeller og farger du kan velge mellom, slik at du er sikker på å finne solbrillene som passer deg og ditt uttrykk perfekt.

Solbriller for alle anledninger

Så om du er ute etter solbriller kan du være sikker på at Chimi Eyewear har det du trenger. Vi har et stort utvalg av ulike solbriller i både stilrene og mer særegne design og farger. Her vil du garantert finne noe du liker.