Georg Frame Lt Brown Mix

2 000,-
Størrelse

Georg Frame er laget med kontrasterende nyanser av brunt og har en ramme med vanlig form med svarte gjennomsiktige linser. Brillene er laget i Japan med en blanding av Mazzucchelli Acetat og Japanese Acetat. Solbrillene har Holzweiler-logo på venstre tinning.

Farge: Lt Brown Mix 

100 % acetat. 

Rammebredde: 142,7 mm Linsebredde: 51,5 mm Nesebro: 18,0mm. 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.