Tove Frame Black

2 000,-
Størrelse

Tove Frame Black Mix fra Holzweiler. Opplev den perfekte kombinasjonen av klassisk design og moderne stil med Tove fra Holzweiler. Disse solbrillene har en klassisk katteøyeform som gir et sofistikert og feminint uttrykk til ethvert antrekk. Solbrillene er detaljert med Holzweiler-logo. 

Farge: Black

Rammebredde: 145 mm
Linsebredde: 124,5 mm
Nesebroen: 5 mm

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.