Chain Pouch Black

11 400,-
Størrelse

Chain Pouch fra Victoria Beckham er en sofistikert veske som er designet med glidelås, lomme innvendig og utvendig gulltonet kjededetalj - inspirert av en av Victorias vintage klokkereimer. Denne vesken er perfekt å bruke på festlige anledninger! 

Farge: Sort og gull 

100% skinn. 

Høyde: 20 cm, bredde: 28 cm, dybde: 12 cm. 

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!