Nyhet!

Ganni Bag Caramel Cafe

3 500,-
Størrelse

Bou Bag Small Black fra Ganni er en praktisk hverdagsveske laget av recycled leather og har en sekskantet silhuett. Den nye Bou Bag-en er stemplet med GANNI «butterfly»-signaturlogo og feirer det å ønske fremtiden velkommen med åpne armer. Den holder fast ved Gannis forpliktelse til å fase ut skinn fra dyr som ikke primært er avlet for formålet, fra alle produkter innen utgangen av 2023. Vesken har ni håndflettede snorer med en flettet knute og en metallisk terning med en gravert GANNI- og «butterfly»-logo. Den har doble rom, en intern magnetlukking, en flat kortlomme på innsiden og en justerbar og avtagbar skulderrem for crossbody-bruk.

Farge Caramel Cafe

Materialer: 100 % sertifisert resirkulert skinn (65 % sertifisert resirkulert skinn, 19 % polyurethane, 16 % polyester).

Fôr: 65 % sertifisert resirkulert bomull, 35 % bomull.

GANNI har base i København og den skandinaviske estetikken står derfor høyt. Visjonen til GANNI er å tilføre enkle, uanstrengte og feminine klær som kvinner instinktivt forelsker seg i. GANNI produserer blant annet gensere, t-skjorter, kjoler, bukser, dresser og jakker i alt fra klassisk design til kunsteriske print og mønster som er en fryd å ha i garedroben. De kombinerer sitt elegante og unike design med kvalitetsproduksjon for å skape plagg som skal vare i sesong etter sesong. Oppdag de nyeste trendene fra GANNI hos Retro.