BESTSELGER 🥇

Mini Sac Black

4 550,-
Størrelse

Mini Sac Bag Black fra Aesther Ekme er en stilren veske i mykt lammeskinn. Vesken har fasong som en tote-bag, bare i miniformat.

  • Laget av skinn
  • To håndtak: én justerbar for skulder og en for håndbæring
  • Lukkes med magnetlås
  • Aesther Ekme logo foran

Farge: Svart

100% Nappa lammeskinn. 

Mål: høyde 19 cm, bredde 25 cm, dybde 10 cm. 

København-baserte Aesther Ekme lager kolleksjoner av funksjonelle og stilrene skinn- og lærvesker. Sac Tote Bag og Mini Sac er populære vesker fra Aesther Ekme. De rommer mye og er perfekt til hverdagen. Det enkle og klassiske designet gjør at du kan style antrekket slik du vil og alltid ha en veske som passer - uansett anledning. Velg mellom et stort utvalg av klassiske og stilrene vesker i ulike størrelser og design, og finn den vesken som passer deg og din stil best. Alle Retrobutikkene fører dette merket. 

Vesker til alle anledninger

Aesther Ekme har vært en del av sortimentet til Retro i mange år, og det fortsetter å være en storfavoritt hos våre kunder! Veskene fra Aesther Ekme er klassiske og tidløse, designet for at du skal kunne bruke veskene til alle anledninger. De kommer i forskjellige størrelser, så her kan du velge og vrake ut i fra hvilke behov du har! Sac Tote er for eksempel perfekt til hverdagen! I den får du plass til alt du trenger i løpet av en dag - det er en grunn til at dette er en av våre bestselgere! Se gjennom utvalget av disse elegante og tidløse veskene fra Aesther Ekme, og finn dine favoritter!