The New Medium Tote Clay

16 000,-
Størrelse

Overdimensjonert veske i skinn fra Victoria Beckham. The New Medium Tote Clay har et minimalistisk design som gir den et elegant og sofistikert uttrykk. Laget av luksuriøst grained skinn, gir Medium Tote deg en følelse av raffinement og luksus. Med sine elegante detaljer, inkludert skinndekkede knapper og metallføtter ved basen, er denne vesken en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. Den har også et internt lommeavdeling med trykknapper og en taktil semsket fôr, som legger til en ekstra touch av luksus. Enten du er ute og løper dagligdagse ærend eller skal på spesielle anledninger, vil denne vesken komplementere ethvert antrekk.

  • Overdimensjonert veske
  • Grained skinn
  • Stropper
  • Skinnkledde trykknapper
  • Innvendig lommerom

Farge: Clay

100% skinn.

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!