Slim Tote Fawn

5 700,-
Størrelse

Slim Tote Fawn skulderveske med glidelåslukking fra Toteme. Vesken er utført i glatt skinn og er avsluttet med en sølvfarget monogramlogo. Designet er moderne og den kommer i en slank silhuett med avrundede hjørner. Lukkes med en sølvfarget glidelås. Innerfôret er i semsket skinn, og vesken tilbyr tilstrekkelig plass til å lagre dokumenter eller små elektroniske enheter. Bær den fra skulderen som en totebag for en avslappet og moderne look, eller under armen som et portefølje for en sofistikert stil. Legg til Toteme's Slim Tote Fawn i garderoben din i dag, og la denne tidløse skinnvesken være det ultimate statement-tilbehøret som fullfører ethvert antrekk med uanstrengt eleganse og stil.

  • Skulderveske
  • Laget i glatt skinn
  • Innerfôr i semsket skinn
  • Slank silhuett med avrundede hjørner
  • Sølvfarget glidelås og monogramlogo
  • Vedlikeholdsinstruksjoner og støvpose følger med

Stilnummer: 234-WAL906-LE0025

Farge: Fawn

100% kuskinn; fôr: 60% polyuretan, 40% polyamid.

Stopplengde: 25 cm/9,8''
Høyde: 33 cm/13''
Bredde: 25 cm/9,8''
Dybde: 2 cm/0,8''

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best!