Double Breasted Knit Blazer Black

7 500,-
Størrelse

Double Breasted Knit Blazer Cream fra Lardini er en dobbeltspent cardigan. Denne sorte dobbeltspente, strikkede jakken med 4 knapper er essensen av sofistikert avslappet stil. Laget av en eksklusiv kompakt bomullstråd, tilbyr plagget en ekstraordinær blanding av elastisitet og komfort. Elastisk, men med en slank, regelmessig passform, er denne kreasjonen preget av fraværet av sidesplisser og de praktiske patch lommene.

  • Dobbeltspent
  • Spisse slag
  • Patch pockets
  • Stretch
  • Slim passform
  • Farge: Sort

100% bomull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!

Shop the look