Farris Blazer Blue Powder

5 500,-
Størrelse

Oppdag eleganse og tidløs stil med Oscar Jacobsons blazer Farris Blazer Blue Powder.

Laget av 100% ull, gir Farris-blazeren deg komfort og god pusteevne uten å gå på kompromiss med stilen. Det ekstra myke konstruerte skuldrene gir en moderne og komfortabel passform, mens klafflommene legger til et klassisk preg. Med fullt fôr er denne blazeren laget for å se like bra ut på innsiden som på utsiden.

  • Farge: Blå
  • Ekstra mykt konstruert skulder
  • Klafflommer
  • Fôret
  • Dobbeltspent
  • 100% Ull
  • Regularpassform

Matches med følgende bukse for full dress: Del S Trousers Blue Powder

100% Ull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 50.

Opplev svensk fremragende håndverk innen herremote med Oscar Jacobson, et navn synonymt med kvalitet og eleganse siden 1903. Hos Retro er vi stolte av å presentere dette ikoniske merket, kjent for sitt fokus på håndverk og tidløs stil. Vårt samarbeid med Oscar Jacobson gjør det mulig for oss å tilby et nøye kuratert utvalg av luksuriøse herreklær, inkludert dresser, blazere, bukser og skjorter laget av førsteklasses materialer. Enten du leter etter sofistikert kontorantrekk eller uanstrengt elegante basisplagg, tilbyr Retro et mangfoldig utvalg som passer enhver moderne manns garderobebehov.

Utforsk vår kolleksjon av dresser, skjorter, bukser, blazere og mer fra Oscar Jacobson.

Med røtter i Borås, hjertet av svensk tekstilhandel, har Oscar Jacobson vokst frem som et symbol på skandinavisk eleganse, der tradisjon møter moderne stil. Hvert plagg gjenspeiler merkets arv av kvalitet, og garanterer både en perfekt passform og tidløs stil. Oppdag våre tidløse favoritter som alltid er tilgjengelige sesong etter sesong hos Retro. Fra den klassiske elegansen til Edmund Blazer til den sofistikerte dobbeltspente Farris Blazer. Vår basis t-skjorte, Kyran T-Shirt, gir en enkel, men stilig look, mens Danwick Trousers tilfører en touch av raffinement til enhver anledning. Utforsk disse essensielle plaggene som utgjør grunnstammen i enhver velkledd manns garderobe.