Farris Blazer Trench Beige

5 300,-
Størrelse

Regular Fit Dobbeltspent Linblazer fra Oscar Jacobson. Farris Blazer Trench Beige er et tidløst plagg som vil heve ethvert antrekk. Laget av 100% lin er den perfekt for varmere vær. Det enkle designet gir et snev av sofistikasjon. Pares med den matchende buksen Delon Side Adjuster for en komplett look denne sommeren!

  • Dobbeltspent linblazer
  • Tidløst og sofistikert plagg
  • Matches med buksen Delon fra samme merke
  • Farge: Trench Beige

100% lin

Normal i størrelsen.

Opplev svensk fremragende håndverk innen herremote med Oscar Jacobson, et navn synonymt med kvalitet og eleganse siden 1903. Hos Retro er vi stolte av å presentere dette ikoniske merket, kjent for sitt fokus på håndverk og tidløs stil. Vårt samarbeid med Oscar Jacobson gjør det mulig for oss å tilby et nøye kuratert utvalg av luksuriøse herreklær, inkludert dresser, blazere, bukser og skjorter laget av førsteklasses materialer. Enten du leter etter sofistikert kontorantrekk eller uanstrengt elegante basisplagg, tilbyr Retro et mangfoldig utvalg som passer enhver moderne manns garderobebehov.

Utforsk vår kolleksjon av dresser, skjorter, bukser, blazere og mer fra Oscar Jacobson.

Med røtter i Borås, hjertet av svensk tekstilhandel, har Oscar Jacobson vokst frem som et symbol på skandinavisk eleganse, der tradisjon møter moderne stil. Hvert plagg gjenspeiler merkets arv av kvalitet, og garanterer både en perfekt passform og tidløs stil. Oppdag våre tidløse favoritter som alltid er tilgjengelige sesong etter sesong hos Retro. Fra den klassiske elegansen til Edmund Blazer til den sofistikerte dobbeltspente Farris Blazer. Vår basis t-skjorte, Kyran T-Shirt, gir en enkel, men stilig look, mens Danwick Trousers tilfører en touch av raffinement til enhver anledning. Utforsk disse essensielle plaggene som utgjør grunnstammen i enhver velkledd manns garderobe.

Shop the look