Linen and Wool Blazer Brown

12 500,-
Størrelse

Utforsk en ny dimensjon av stil med LARDINI Linen and Wool Blazer i brun. Denne blazeren, skapt av LARDINI, er et mesterverk av kvalitet og eleganse. Laget av en eksklusiv blanding av lin og ull, tilbyr den en uovertruffen følelse av luksus og komfort.

Den brunmelerte fargen gir varme toner og fin struktur til din garderobe, mens den klassiske snittet gir et tidløst uttrykk. Perfekt til formelle anledninger eller for å tilføre en elegant touch til hverdagsantrekket ditt.

Lin og ull.

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 50.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!

Shop the look