Structured Knit Blazer Navy

9 000,-
Størrelse

LARDINI Structured Knit Blazer er en strikket blazer i klassisk og allsidig marineblå tone som forener tidløs eleganse med moderne stil. Med sin gjennomtenkte passform og strukturerte tekstur tilbyr den komfort og bevegelsesfrihet hele dagen. Perfekt for enhver anledning, fra kontoret til en avslappet middagsdate. En uunnværlig del av enhver manns garderobe som setter et preg av raffinement og kvalitet på ethvert antrekk.

  • Strukturert blazer i strikket kvalitet
  • Klassisk passform, god komfort
  • Passer til både det formelle og uformelle avhengig av styling

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!

Shop the look