Benni Evoflex Pant Black

2 000,-
Størrelse

Si hallo til Benni Evoflex Pant fra Replay – en bukse som tar komfort til et nytt nivå! Dette plagget er laget i et teknisk stretch materiale som virkelig skiller seg ut fra andre bukser. Når du først har den på deg, vil du merke at den nesten ikke kan sammenlignes med andre klær.

Evoflex-stoffet gir deg den perfekte kombinasjonen av stil og bevegelsesfrihet. Uansett om du bruker den til hverdagsaktiviteter eller på fritiden, vil du føle deg fantastisk komfortabel gjennom hele dagen.

Replay har virkelig tenkt på alt med denne buksen. Den har en lett stretch midje som tilpasser seg din kroppsform, og smale bena gir deg en elegant passform uten å begrense bevegelsene dine. Med to lommer foran og to bak, er den også praktisk til å bære nødvendighetene dine.

Så hvis du ønsker en bukse som kombinerer stil, komfort og bærekraft, så er Benni Evoflex Pant det perfekte valget for deg!

Materiale: 79% Polyamid / nylon, 21% Elastan

Normal i størrelsen, men god lengde som Replay vanligvis har.

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse 30/34.

Jeans er mer enn bare et klesplagg, og de varer ikke bare én sesong. Replay står for en innovativ stil, karakteristisk italiensk design og en flott kvalitet på produktene sine. Denne identiteten har gjort den italienske produsenten til en stor aktør innen internasjonal styling og produksjon av denim. De skaper rett og slett klær av høy kvalitet og med sterk særegenhet.