Deccan Trousers Snow White

2 200,-
Størrelse

Oscar Jacobson Deccan Trousers er en stilfull og allsidig bukse som er perfekt for vår- og sommersesongen. Den er laget av bomull, noe som gjør den lett og behagelig å ha på seg selv på varme dager.

Denne buksen er designet med en løs passform i lårene og smalere ben, noe som gir deg en moderne og trendy stil. Den er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan velge den som passer din personlige stil.

Oscar Jacobson er kjent for sin kvalitet og håndverk, og Deccan Trousers er ikke noe unntak. Buksen er nøye konstruert og laget med stor oppmerksomhet på detaljer. Den har en glidelås og knappelukking, og er utstyrt med flere lommer for praktisk oppbevaring av små gjenstander.

Enten du skal på jobb eller på en avslappet utflukt, vil Oscar Jacobson Deccan Trousers gi deg en behagelig og stilig look. Buksen er allsidig og kan enkelt styles opp eller ned, avhengig av anledningen. Hvis du er ute etter en lett og trendy bukse for våren og sommeren, er Deccan Trousers definitivt et flott valg.

97% bomull, 3% elastan

Modellen er 189cm og har på seg størrelse 48. 

Oscar Jacobson er en tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør som lager tidløse herreklær med fokus på både skandinavisk design og europeiske klestradisjoner. Det tidløse møter trendy i kategorier som blazere, bukser, skjorter, baseplagg og tilbehør. Alltid med gode passformer og flotte materialkvaliteter.