Ezra Relaxed Solotex Twill Trouser Black

1 700,-
Størrelse

Ezra Solotex Twill Trouser er en avslappet passform bukse med elastisk midje fra danske Norse Projects, konstruert med en teknisk og stretchy twill ved hjelp av deres velkjente Solotex®-kvalitet. Det pustende stoffet er behandlet med en PFC-fri DWR-finish for å holde seg tørr og komfortabel. Holdbar og i hovedsak krøllbestandig, den vil holde seg ren selv når den er stresset og rynket, og går raskt tilbake til sitt naturlige utseende. Ezra er designet med løst ben og snøring i midjen. Ferdig med glidelåsgylf og raffinerte indre detaljer.

Solotex® er et garn med en fjærlignende spiralformet molekylstruktur som gir utmerket strekk og gjenvinning for kompromissløs komfort.

Modellen er 187 cm og bruker størrelse M.

— 100 % polyester (Solotex®)
— Zip fly
— Avslappet passform
— Snøring i midjen
— Kinesisk stoff

100 % polyester (Solotex®)

Avslappet passform, litt stor i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. medium.

Norse Projects har i en årrekke levert kolleksjoner med stilrene og behagelige klær og tilbehør til den moderne mannen. Det København-baserte merket ble etablert i 2004 som en av Skandinavias kuleste butikker, men etter hvert ble fokuset flyttet over på egne kolleksjoner, og i dag lager Norse Projects tidløse klær og tilbehør hvor designet har fokus på det enkle og stilrene, og med en klar referanse til den skandinaviske stilen.

Skandinavisk minimalisme

Hos Retro har Norse Projects lenge vært et viktig merke i både våre butikker og i nettbutikken, der de har vært en sterk representant for den skandinaviske stilen i form av sine rene linjer, tidløse farger og materialer, samt den kvaliteten vi ønsker å levere til våre kunder. Som fundament i deres kolleksjoner har vi alltid basefavoritter som bestselgerstrikken Sigfred Lambswool, de avslappede buksene og shortsene Ezra, de stilrene Johannes t-skjortene og den allsidige Sports Twill Cap. I tillegg kommer det danske merket med nye farger, plagg og prints hver eneste sesong - som sørger for at vi alltid har spennende og delikate nyheter i butikkene våre.