Back in stock

Gramicci Pant Black

1 300,-
Størrelse

Gramicci Pant fra merket Gramicci er merkets signaturbukse med rette bein, integrert nylonbelte i midjen, samt klatreinspirerte utseende. De er laget av høykvalitets bomull noe som gir en fleksibel og behagelig passform, med høy slitestyrke. Buksene har en avslappet passform med elastisk linning og belte, noe som gjør dem behagelige å bære gjennom hele dagen. De har også et funksjonelt design med mange lommer, noe som gir god oppbevaring for småting. Gramicci Pant er ideelle for friluftsliv, reiser eller hverdagsbruk, og gir en stilren og allsidig look.

  • Klatreinspirert design
  • Laget av høykvalitetsbomull
  • Rett passform
  • Farge: svart

100% bomull

Modellen er 184cm og har på seg størrelse M.

Gramicci bygger sin innovasjon og lidenskap ut i fra troen på at verden er mer enn bare et sted å bo; det er et sted å vokse opp, starte en familie, reise til ukjente deler og nyte naturens frihet.  Gjennom Gramiccis grunnlegger Mike Grahams lidenskap for klatring og friluft har Gramicci utviklet klær med friluftsliv i tankene. Detaljer som innebygde nylonbelter, kile i skrittet for bedre bevegelighet og komfort underbygger Gramicci sin egen evne til innovasjon.

40 år med bevegelse

I over 40 år har Gramicci fortsatt å innovere og pushe nye ideer, samtidig som den har beholdt sin opprinnelige etos. Siden den Gramicci-shortsen ble sydd sammen i Mike Grahams garasje, forblir konseptet det samme – det er slitesterke, funksjonelle klær, designet med bevegelse i tankene.

 

Shop the look