Le Sweatpants Drôle Beige

2 100,-
Størrelse

Myke sweatpants fra Drôle de Monsieur. Le Sweatpants Drôle Beige er en komfortabel joggebukse i en elegant beige farge. Laget av 100% bomull, gir denne buksen en myk og behagelig følelse. Den er designet for stil og komfort, og kan enkelt matches med den tilsvarende collegegenseren for en komplett og avslappet look. Med sin tidløse design er denne joggebuksen et flott tillegg til enhver garderobe, perfekt for avslappede dager eller fritidsaktiviteter.

  • Laget av 100% bomull
  • Snøring foran
  • Lomme bak 

Farge: Beige 

100% bomull. 

Modellen er 184 cm og har på seg størrelse large.

Det franske merket Drôle de Monsieur mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med et egendesignet streetwear konsept i 2014.

Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med lidenskap for klær og det å skape, ble disse to en god kombinasjon. Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten og har blitt en fast del av kolleksjonene til Drôle de Monsieur. 

Shop the look