Lee Ripstop Trousers Black

1 500,-
Størrelse

Lee Ripstop Trousers Black fra Wood Wood er avslappede bukser i 100 % bomullsripstop, designet med elastisk linning og matchende snøring i bomull. Buksen har skrå lommer i sidene og påsydde lommer bak. Par den med en av sesongens t-skjorter fra samme merke denne sesongen.

  • Bukse i ripstop
  • 100% bomull
  • Avslappet passform
  • Elastisk linning og snøring i midjen

100% bomull

Stor i størrelsen, regular fit passform. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Nyhet i Retro sitt sortiment våren 2024!

Vi er stolte av å introdusere Wood Wood i vårt sortiment! Dette moderne mote- og livsstilsmerket har sitt utspring i København og har raskt blitt en av de mest gjenkjennelige navnene innen skandinavisk mote. Fra sin beskjedne begynnelse som en begrenset T-skjorte-operasjon på 2000-tallet har Wood Wood vokst til å bli et ledende navn i bransjen.

Wood Wood feiret nylig sitt 20-årsjubileum og kan skilte med et imponerende arv av prestisjefylte partnerskap. Wood Woods kolleksjoner, inkludert en helt egen jersey-serie, utvikles av et internt team av designere med vekt på sofistikerte silhuetter, søm og grafiske elementer og komposisjoner.

Utforsk vår spennende Wood Wood-kolleksjon og oppdag den moderne skandinaviske estetikken som gir et friskt pust til din garderobe