Palermo Navy

2 600,-
Størrelse

Palermo fra Onesto er en lekker dressbukse med en klassisk passform. Buksen sitter normalt på livet og er skråsydd mot front for bedre passform. Palermo har trepunkts knepping i toppen. Denne varianten er produsert i ren ull i en deilig flanellkvalitet.

Farge: Mørkeblå  (fargekode 210)

100% ull

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 48.

Onesto er Retro sitt eget merke av stilrene og klassiske plagg til herre. Onesto sine kolleksjoner består av dresser, blazere, bukser, skjorter og strikk av høy kvalitet - designet og produsert for den stilbevisste mannen.

Klassiske tilskudd til basegarderoben

Grunntanken bak Onesto er å tilby tidløse plagg som går rett inn i basegarderoben. På vår og sommer består kolleksjonene av sesongdresser og blazere, linskjorter og dressbukser og shortser i linblanding. På høst og vinter byr Onesto på mer dresser, bukser og blazere for den aktuelle sesongen. Her lager vi også et stort utvalg strikk i ulike varianter og materialblandinger, alt fra lett merinoull til kasjmirblandinger. I tillegg har vi alltid et utvalg basedresser som er tilgjengelig året rundt. Det du kan være helt sikker på er at Onesto står for de klassiske og tidløse plaggene du trenger - hele året gjennom.

 

 

Shop the look