Royal Batavia Regular Fit Beige Medio

3 600,-
Størrelse

Royal Batavia Regular Fit Beige Medio er en klassisk chinos fra Incotex. Royal Batavia er et eksklusivt stoff fra Incotex, som kombinerer ultra-myk bomull med en fin elastantråd. Stoffet produseres med garantier for menneskelig og miljømessig sikkerhet, og minimerer bruken av skadelige kjemikalier i hver produksjonsfase. Resultatet er en ekstremt komfortabel, motstandsdyktig bukse som forblir feilfri over tid.

  • Klassisk chinos
  • Rålengde - må legges opp etter ønske
  • Denne buksen finnes i tre farger; mørk beige, lys beige og marineblå

Farge: Beige

97% bomull, 3% elastan

Normal i størrelsen. Modellen er 189 cm og har på seg str. 50.

Incotex blir ofte referert til som verdens beste bukser. Vi begrunner dette ved å føle både passform, kvalitet og detaljene i buksene. Incotex i løpet av sine 70 år har aldri produsert noe annet enn bukser. Incotex ble grunnlagt i 1951 i Venezia.

Fra starten produserte de bukser for den amerikanske marinen, men også for større motehus. Incotex starter alltid sin produktutvikling med stoffvaren, selskapets tro på at et luksuriøst og edelt stoff er det beste utgangspunkt for en luksuriøs og edel bukse. Incotex har vært et selvstendig merke siden 2003 og er i dag en del av Slowear-gruppen.