Slacks Regular Fit Blue

2 400,-
Størrelse

Buksene fra Incotex er verdsatt av kresne kjennere, og Slacks Regular Fit Army er nok et raffinert plagg med en mer avslappet stil. Vevingen er kompakt, stretchkomponenten sørger for komfort og en behagelig passform. Denne modellener et arbeidstøy-inspirert plagg med slim fit passform.

Buksen har spaltelommer foran med et snitt som fortsetter til kanten av linningen og baklommer med forskjellig stil – venstre lomme er knappeløs med dobbel passpoal, mens den høyre har dobbel paspning med synlig knapp.

Utvendig stoff: 97 % bomull, 3 % elastan / spandex

Fôr: 100% bomull

Incotex blir ofte referert til som verdens beste bukser. Vi begrunner dette ved å føle både passform, kvalitet og detaljene i buksene. Incotex i løpet av sine 70 år har aldri produsert noe annet enn bukser. Incotex ble grunnlagt i 1951 i Venezia.

Fra starten produserte de bukser for den amerikanske marinen, men også for større motehus. Incotex starter alltid sin produktutvikling med stoffvaren, selskapets tro på at et luksuriøst og edelt stoff er det beste utgangspunkt for en luksuriøs og edel bukse. Incotex har vært et selvstendig merke siden 2003 og er i dag en del av Slowear-gruppen.