S. Justinn Industrial Grey

6 500,-
Størrelse

Oppdag den sofistikerte elegansen i Tiger of Sweden S. Justinn Industrial Grey Suit. Denne dressen er laget i en elegant mikrostrukturert ullblanding, som gir en slank passform og komfortabel stretch. Den er også rynkebestandig, noe som sikrer at du alltid ser skarp ut.

Dressjakken har klassiske notch slag og en to-knappers lukking. Den myke skulderkonstruksjonen og det fullt forede interiøret gir ekstra komfort og holdbarhet.

Denne dressen inkluderer også Tenutas bukser, som har en middels høyde og en slank benform, noe som gir en moderne og stilig silhuett.

Tiger of Sweden S. Justinn Industrial Grey Suit er produsert i Romania, og viser frem det beste av europeisk håndverk og design. Denne dressen er det perfekte valget for den moderne mannen som verdsetter stil og kvalitet.

54% Polyester, 44% Ull, 2% Elastan

Modellen er 188cm og har på seg størrelse 48.

I 1903 ble Tiger of Sweden etablert med det som på den tiden var en revolusjonerende ide – nemlig å selge ferdigsydde dresser fremfor skreddersydde. Tiger of Sweden har siden da fortsatt med innovative ideer og design, og er i dag et anerkjent motehus som leverer trendy og freshe kolleksjoner til både kvinner og menn – verden over.